FAQ

In het ziekenhuis gaan de consultaties door op dinsdagmiddag en op donderdagochtend.

Raadpleging in de privépraktijk gaat door op donderdagmiddag.

Een afspraak maken in het ziekenhuis kan telefonisch via het secretariaat Algemene Heelkunde op het nummer 059 / 55 52 25.

Voor een consultatie in de privépraktijk kan u online een afspraak maken via deze link, of via het nummer 059/ 21 00 05.

Bij een dringend medisch probleem buiten de openingsuren, neemt u best contact op met uw huisarts (van wacht) of met de dienst Spoedgevallen.

Het adres van Campus Henri Serruys is Kaïrostraat 84, 8400 Oostende. Betalend parkeren kan op de parkeerplaats (de "heuvel") voor het ziekenhuis (Kaïrostraat). Gratis parkeren is mogelijk in de Koninginnelaan. Met de bus neemt u stadsbus 5 of 6 (halte Petit Paris) of lijnbus 7 (halte Henri Serruys). Met de tram neemt u kusttram 0 (halte Koninginnelaan).

Het adres van de privépraktijk is Zeedijk 250, 8400 Oostende. De privépraktijk grenst aan huisartsenpraktijk Beaufort en is vlot bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid op een parking voor de deur. Met de tram stapt u af aan halte Ravelingen of Mariakerke bad. Met de bus stapt u af aan halte Distellaan.

Na een afspraak in het ziekenhuis wordt de rekening achteraf naar u opgestuurd.
In de privépraktijk dient u ter plaatse te betalen. Dit kan enkel cash of met Payconiq.
Dr. Handojo is partieel geconventioneerd.

Identiteitskaart, klever van uw ziekenfonds, verwijsbrief huisarts (indien u werd verwezen), actuele medicatielijst en lijst van allergieën.